MI VAN A KULISSZÁK MÖGÖTT?

Ez a történet ott kezdődik, ahol a legtöbb vállalkozók sztorija véget ér...

10-ből 4 vállalkozó sem éli túl az első 5 évet!

Kevesen tudják, hogy Magyarországon közel 1,5 millió egyéni-, mikro- és kisvállalkozó tevékenykedik. Évente nagyjából 100.000 új vállalkozás indul. A KSH szerint 100 vállalkozóból 39 az első 2 évben abbahagyja a tevékenységét, míg az indulástól számított 5. évet már csak 37,8%-uk éli meg. 5 év alatt több mint 200.000 vállalkozói álom válik köddé.

Dr. Serényi János és Varga István
véleménye erről

Tarsoly Norbert
véleménye erről

Miért véreznek el ilyen sokan?

Egyre gyorsabban változik a világ és erre vállalkozóként nem vagyunk felkészülve. Nem születtünk vállalkozónak és kevesen tanultuk ezt iskolában, vagy a konyhaasztalnál. Vállalkozni sokkal összetettebb dolog, mint azt gondoltuk volna - több egyedi készség szinergiája teszi csak eredményessé a tevékenységet.

Weiser István és Lévai Richárd
véleménye erről

Sipos Zoltán, Tasnádi Dávid és Mezei Bea 
véleménye erről

A szükséges tudás és készségek hiánya folyamatosan tanulópénzt fizettet velünk, ami drága iskola és fájdalmas tapasztalat. Ezt az árat nem mindenki képes megfizetni. A vállalkozó társaink 62,2%-a sajnos így vérzik el.

Az észrevett lehetőség...

Évről évre egyre több kisvállalkozó kezdi el fejleszteni magát, mert jobbá és sikeresebbé akar válni. Aktívan keresik a fejlődési lehetőségeket.

Sipos Zoltán, Tasnádi Dávid
és Mezei Bea véleménye erről...

Dr. Serényi János és 
Meszlényi Zsolt véleménye erről...

Összeszámoltuk - alapítóként 200-250 ezer kisvállalkozót érünk el. Akik az előző években részt vettek valamelyik tréningünkön, konferenciánkon, vagy kapcsolódtak a Facebook csoportjainkhoz. Ez óriási lehetőség, hiszen erre a felépített bizalomra érdemes alapoznunk. Ha térben, időben és anyagilag elérhető megoldást biztosítunk számotokra, akkor ebből egy dolog születhet. Ugye érted már, hogy mire készülünk?

Megkérdeztünk több 100 kisvállalkozót!
 Mire van szükségetek?

  1. Hozzátok hasonló, jófej vállalkozókat akartok megismerni.
  2. Tapasztalatokat akartok cserélni, működő módszereket ellesni.
  3. Feltöltődni és inspirálódni - mert ezek vezetnek jobb eredményhez.

Varga István és Lévai Richárd
véleménye erről

Meszlényi Zsolt és Poller Roland
véleménye erről

Külön-külön mindhárom pontra volt már megoldást, de egyben csak korlátokkal éred el ezeket - az idő, a hely, vagy a költségek háromszögéből valamelyik hiányzott. Egy olyan üzleti közösségi térről álmodtunk, ahol mindent egyben megkapsz és bármikor elérheted. Egy hibrid tér, ami biztosan COVID álló...

A "Netflixesített" lehetőség

Előrukkoltunk egy olyan működési modellel, ami bárkinek-bárhonnan-bármikor lehetővé teszi a személyes fejlődést, a más vállalkozókhoz való kapcsolódást és egy folyamatosan fejlődő vállalkozói adatbázist, okos  funkciókkal. Rugalmas, testre szabott és szemtelenül alacsony az előfizetési díja, hogy bárki megengedhesse magának. Ráadásul díjmentesen ki is próbálható!

Egyetlen applikációval a zsebedben...

...bárhonnan kapcsolódhatsz és üzletelhetsz hozzád hasonló vállalkozók ezreivel. Mindent integráltunk, ami hatékonyabbá teszi önmagad és a vállalkozásod fejlesztését. Egyszerűen kapcsolódhatsz, kommunikálhatsz és  üzletelhetsz más vállalkozókkal, mert az online/offline eseményeinken keresztül teret nyitunk számodra.

Varga István és Mezei Bea
véleménye erről

Dr. Serényi János és Poller Roland
véleménye erről

A szlogenünk: Infinitie Possibilities - azaz végtelen lehetőségek

Valóban kitárjuk a lehetőséget földrajzi, vagy iparági megkötés nélkül, mert új dimenziót nyitunk az ön- és vállalkozásfejlesztés, valamint a kapcsolatépítés területén. Tarts velünk, mert ez csak a kezdet!

KERÜLJ  FLOWBA

x