A KÜLDETÉSÜNK 

Mi nem csupán egy izgalmas üzleti közösséget építünk, ahol kisvállalkozók bizniszelhetnek egymással... 

Valójában ennél sokkal többet teszünk - arra inspiráljuk őket, hogy váltsák valóra az álmaikat, mert ők azok a bátrak, akik kockázatot vállalnak azért, hogy megoldják az emberek problémáit. Fejlesztjük és összehozzuk őket, mert egy közösség sokkal többet ér, mint 1000 ember külön-külön.

Lippner Tamás összefoglalója a küldetésünkről...

Azért dolgozunk, hogy Magyarország a sikeres vállalkozók országává váljon. Tarts velünk!

A JÖVŐKÉPÜNK

1. kör - az első 24 hónap:
Minden szóbajöhető platformon keresztül elérjük azt a 200-250.000 kisvállalkozót, aki az elmúlt években aktívan elkezdte fejleszteni magát - aki konferenciákra, képzésekre és networking találkozókra jár. Ebben a körben 70-75.000 applikáció felhasználót tervezünk bevonni a programba, amiből 7-8.000 előfizetőre számítunk. Nagy- és multinacionális vállalatokat vonunk be támogatóként, akik érdekeltek a B2B szegmens hatékony elérésében. Elindítjuk a BFlow Franchise hálózatot, amely az offline üzleti közösségeket szervezi meg Magyarországon.

Varga István és Dr. Gyarmathy Miklós a jövőképünkről...

2. kör - a második 24 hónap:
A hazai kisvállalati képzési és networking szegmens piacvezetőjévé válunk, 90-100.000 aktív applikáció felhasználóval és 15.000+ előfizetővel dolgozunk. Létrehozzuk a határon túli - először a Kárpát-Medence, később Európa  magyar ajkú vállalkozói közösségeit. A BFlow Franchise hálózatot nemzetközi pályára állítjuk és katalizáljuk a növekedését. 

3. kör - a harmadik 24 hónap:
Nyelvesítjük a Business Flow 8 applikációt és Európában vezető vállalkozói networking platformjává válunk - egy kisvállalati hibrid "LinkedIn", amely kiemelkedő online és offline képzési, konferencia és networking szervezeti háttérrel bír.

AZ ÉRTÉKEINK

Még soha nem volt példa ekkora összefogásra a kisvállalkozói piacon. A Business Flow 8 alapítóinak együttműködése nem csak megbízható támogatást biztosít számodra, hanem lendületes közösséget és a stabil fejlődés garanciáját nyújtja.

KERÜLJ FLOWBA VELÜNK

x