BEMUTATKOZÁS ÉS AJÁNLÁSOK

Minden online találkozón bemutatkozhatsz, és elmondhatod, hogy milyen célcsoportnak, milyen vágyára/kihívására/problémájára milyen megoldást tudsz adni, azaz mivel foglalkozol. Mivel minden résztvevő bemutatkozhat, megismeritek egymást és könnyebben kapcsolódni tudtok egymáshoz.

FOLYAMATOS AJÁNLÁSOK

 A SZÍVESSÉGBANK A KÖZÖSSÉGÜNK LEGFŐBB EREJE

Minél több tagot megismersz és támogatsz, annál többen fogják fogják ezt viszonozni számodra. Egymás kölcsönös támogatásával beindul egy pozitív spirál, amely egyre jobb lehetőségeket és kapcsolatokat biztosít számodra. A támogató hozzáállás hamar kifizetődik, mert nemcsak a tagok, hanem a vendégek is támogatni fognak. Ehhez neked kell először nyitnod, és támogatni másokat - ez a kapcsolatépítés nagy titka.

 A közösség arra épül, hogy önzetlenül segítjük egymást. Megfigyelt tény, hogy aki másokat támogat, azt a "véletlen szerencse" könnyebben eltalálja - mert hatványozottan kapja vissza azt a segítséget, amit másoknak adott. Ez egyszerűen a karma örökérvényű törvénye működés közben. 

HASZNOS TIPP

Érdemes észrevenned, hogy a klubvezetők hatásközpontként üzemelnek, azaz minél többször találkozol velük, annál jobban megismernek és annál könnyebben össze tudnak kapcsolni számodra hasznos vállalkozókkal. Mivel a klubvezetők több száz vállalkozóval találkoznak havonta, ezért elkezdik összekötni azon kapcsolatokat, amelyek potenciális lehetőségeket hordoznak,

...az aktivitás és a rendszeres jelenlét ezért fontos.
A klubvezetőkkel érdemes jóban lenned.

x